'Wereldkampioen Messi wil CL-zege met PSG en breekt contract open'

Reacties

Lionel Messi heeft een geweldig WK met Argentinië direct opgevolgd met ander nieuws. De kersverse wereldkampioen verlengt namelijk zijn contract met Paris Saint-Germain. Dat meldt het Franse medium Le Parisien.

'Wereldkampioen Messi wil CL-zege met PSG en breekt contract open'
© Pro Shots

De krant weet te melden dat het aflopende contract van de zevenvoudig winnaar van de Ballon d’Or tot medio 2024 opengebroken gaat worden. Daarnaast zit er een optie voor nog één seizoen bij. Tijdens het WK zou Messi zijn woord aan de beleidsmakers van PSG gegeven hebben. Daarmee komt na maanden van speculatie over zijn toekomst een einde.

Na de wereldtitel lijkt Messi nog niet verzadigd te zijn. De Argentijn lijkt namelijk vastberaden te zijn zijn dienstverband met de Parijzenaren te verzilveren met de eindzege van de Champions League. Omdat hij gelooft in het project - waarin hij een aanvalstrio vormt met Kylian Mbappé en Neymar - lijkt hij zijn woord aan PSG te geven.

De 35-jarige Messi streek anderhalf jaar geleden neer in Parijs, nadat hij door financiële wanorde bij Barcelona zijn contract niet kon verlengen. Daardoor werd het clubicoon door voorzitter Joan Laporta naar de uitgang van Camp Nou gedrukt. Volgens Le Parisien koestert Messi een diepe wrok tegen de beleidsmakers bij Barça en wil hij met een Champions League-zege bij PSG wraak nemen.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Meer Ligue 1
Meer over Ligue 1
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.