Wereldgoal Dortmund, magistrale sprint in Indonesië

Reacties

In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Wereldgoal Dortmund, magistrale sprint in Indonesië

Raphaël Guerreiro maakte woensdag op de training van Dortmund deze weergaloze treffer. Kijk en geniet... Een dag eerder bekroonde hij zijn rentree voor de club na maandenlang blessureleed met een treffer tegen FC Magdeburg (0-5).

Terens Puhiri is de naam. Naar verluidt zat Usain Bolt jaloers toe te kijken naar de aanvaller van Borneo FC...

'Ik verdien het, ik heb het gekregen, maar de vraag is of ik de beste trainer ter wereld ben. Dan zeg ik nee. Ik denk dat er andere trainers zijn die beter zijn dan ik. Als ik nog tien jaar prijzen pak, gaan we praten, maar niet op dit moment.'
Zinedine Zidane blijft bescheiden, hoewel hij door de FIFA werd uitgeroepen tot Trainer van het Jaar.

• In de miljoenenwereld van de Premier League heeft Aaron Mooy een wel heel bijzondere bonus opgestreken. Een jonge Huddersfield Town-fan vond na afloop van het duel met Manchester United (2-1 winst) een briefje van vijf in het stadion. Het ventje vond het niet netjes om dat bedrag zelf te houden en dus stuurde hij een brief naar de directeur, Sean Jarvis. 'Beste Sean, zou je aan David Wagner (de manager, red.) kunnen vragen of hij deze vijf pond aan Aaron Mooy wil geven? Omdat hij goed speelde en scoorde gisteren. Ik heb het geld in de envelop gedaan.' Jarvis zette de brief vervolgens op Twitter, waar hij massaal gedeeld werd.

• Mooy reageerde al snel dat hij Adam graag wil ontmoeten.

'Soms is alles wat je nodig hebt een beetje waardering en volwassenheid...'
Antonio Conte heeft op zijn Facebook-pagina gereageerd op de uitspraken van Andrea Agnelli. De Juventus-president hield dinsdag een speech voor de aandeelhouders van De Oude Dame, waarin hij indirect sneerde naar Conte. Hij bedankt trainer Massimiliano Allegri voor zijn uitstekende prestaties, waarmee hij 'het werk voortzet dat volgens anderen al klaar was'. Dat was een sneer naar Conte, die Juventus na drie seizoenen en drie landstitels verruilde voor het nationale team van Italië.

'Ik wil bekend staan als mijzelf, niet als een kopie van iemand anders. Ik weet dat mensen veel van mij verwachten, maar ik ben niet het type speler dat op iedere wedstrijd zijn stempel drukt. Ik moet erg hard werken, mijn jonge leeftijd zal nooit een excuus zijn'
Kylian Mbappé wijst in gesprek met Tuttosport de vergelijkingen met Thierry Henry van de hand, al voelt hij zich er wel vereerd door.

• Europees kampioen worden, de WK-kwalificatiecampagne beginnen met een overwinning op de grootste concurrent en nu op bezoek bij de koning. De Oranje Leeuwinnen maken mooie tijden mee.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.