Wens Cerny gaat in vervulling: transfer naar Wolfsburg nadert afronding

Reacties

De transfer van Vaclav Cerny naar VfL Wolfsburg nadert zijn afronding. De Tsjechische aanvaller van FC Twente is donderdagavond in Duitsland gesignaleerd.

Wens Cerny gaat in vervulling: transfer naar Wolfsburg nadert afronding
© Pro Shots

Cerny sprak eerder deze week al de hoop uit dat zijn overstap naar Wolfsburg snel rond zou komen. Die wens lijkt nu in vervulling te gaan. 'De clubs zijn nog aan het onderhandelen, maar een akkoord kan een kwestie van uren zijn', wordt zijn zaakwaarnemer David Nehoda geciteerd door lokale media in Duitsland.

Cerny stond ook in de belangstelling van AZ, maar maakte er geen geheim van dat het een droom van hem was om in de Bundesliga te voetballen. Voor de 25-jarige vleugelspits ligt bij Wolfsburg een vierjarig contract klaar. FC Twente ontvangt volgens de Duitse schattingen zes miljoen euro plus bonussen.

Zo lijkt de kassa in Enschede opnieuw te gaan rinkelen, nadat Ramiz Zerrouki zijn langverwachte overstap naar Feyenoord donderdag al afrondde. Cerny gaat zijn uitstekende seizoen nu ook verzilveren. De voormalig speler van Ajax en FC Utrecht was goed voor veertien goals en dertien assists.

Bekijk hier al onze video's
Meer FC Twente
Meer over FC Twente
Meer V. Černý
Meer over V. Černý
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.