Feyenoord rondt transfer Zerrouki af: 'Trots en blij dat het zover is'

Reacties

Ramiz Zerrouki mag zich officieel speler van Feyenoord noemen. De 25-jarige middenvelder heeft donderdag zijn handtekening gezet onder een contract tot medio 2027.

Feyenoord rondt transfer Zerrouki af: 'Trots en blij dat het zover is'
© Pro Shots

Feyenoord en FC Twente bereikten begin vorige maand al een akkoord over de transfer van Zerrouki, maar de presentatie van de Algerijnse international liet op zich wachten. Nu het seizoen voorbij is, is het dan eindelijk zover.

'Ik ben blij en trots dat het moment eindelijk daar is', zegt Zerrouki. 'Feyenoord is een grote club in Nederland. Ik wil me hier als mens en als voetballer verder ontwikkelen en mooie momenten beleven. Ik kan niet wachten om te beginnen.'

Feyenoord wilde Zerrouki in januari ook al naar De Kuip halen, maar toen hield Twente een transfer ondanks meerdere pogingen nog tegen. Toen was al duidelijk dat de voormalig jeugdspeler van Ajax in de zomer wel de ruimte zou krijgen. 

Zerrouki was de afgelopen drie seizoenen een belangrijke kracht op het middenveld van Twente, waarvoor hij 108 officiële duels speelde. Bij Feyenoord is hij na Thomas van den Belt de tweede zomeraanwinst, Orkun Kökçü maakte een transfer naar Benfica.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Meer Feyenoord
Meer over Feyenoord
Meer R. Zerrouki
Meer over R. Zerrouki
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.