Weghorst scoort op Old Trafford: 'Die was wel een beetje blij'

Reacties

Wout Weghorst heeft zijn eerste doelpunt op Old Trafford te pakken. De spits benutte een rebound na een poging van Scott McTominay om de eindstand in de wedstrijd tussen Manchester United en Real Betis op 4-1 te bepalen. Weghorst reageerde uiterst geëmotioneerd op die goal, hetgeen uiteraard ook weer gespreksstof opleverde.

Weghorst scoort op Old Trafford: 'Die was wel een beetje blij'
© Pro Shots
Manchester United
Manchester United
4 - 1
Real Betis Sevilla
Real Betis Sevilla

'Die zag er wel een beetje blij uit', waagde Paul Scholes er met uitgestreken gezicht een understatement van jewelste aan. 'Daar heeft-ie op zitten azen, ja. Iedereen bij de club is volgens mij blij voor hem, dat kon je zien. Hij werkt hard, en vaak zien mensen dat niet. Je ziet dat de spelers om hem heen hem waarderen', volgens de gewezen middenvelder.

Ook Owen Hargreaves ziet dat het aan inzet niet schort bij Weghorst. 'Het team doet het goed sinds hij er is. Marcus Rashford en Bruno Fernandes krijgen vaak de aandacht, Anotony ook, maar hij werkt zich suf voor de jongens. Hij loopt, hij zet dingen in gang. Je kon zien hoe blij hij was om op het scoreformulier te belanden', aldus Hargreaves.

In de lokale krant Manchester Evening News, die zondag na de afgang op Anfield nog iedere veldspeler een 1 gaf, komt Weghorst er nu ook een stuk beter af. Met een zeven krijgt hij, samen met een handvol collega's, het hoogste cijfer. De onderbouwing: 'Hij had mogelijkheden, hoewel hij een paar keer buitenspel stond en het leek erop dat het niet zijn avond was. Maar eindelijk scoort hij op Old Trafford.'

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.