Weghorst laat uitlooptraining schieten en is nog vraagteken voor cruciaal duel

Reacties

Wout Weghorst heeft zich zaterdag niet op het veld laten zien bij het Nederlands elftal. De vrijdagavond in het EK-kwalificatieduel met Frankrijk (1-2) uitgevallen aanvaller bleef in het hotel achter, terwijl de overige basisspelers een uitlooptraining op het menu hadden staan.

Weghorst laat uitlooptraining schieten en is nog vraagteken voor cruciaal duel
© Pro Shots
Griekenland
Griekenland
0 - 1
Nederland
Nederland

De basisploeg van vrijdag liep zaterdagmiddag uit en werd daarbij aangevuld door invallers Mats Wieffer en Donyell Malen. De overige spelers werkten wel een groepstraining af.

Weghorst werd vrijdagavond in de 38ste minuut vervangen door Malen. Eerder in dat duel botste hij met Antoine Griezmann. De spits van Hoffenheim probeerde het daarna nog even, maar moest de strijd toch staken.

Door de klachten is Weghorst een vraagteken voor het duel van maandag. Dan staat voor Oranje het belangrijke EK-kwalificatieduel bij Griekenland op het programma. 

In aanloop naar het duel met de Fransen werd bondscoach Ronald Koeman ook al geplaagd door blessures in zijn selectie. Zo zijn andere aanvallers als Cody Gakpo, Noa Lang en Memphis Depay er door blessures ook al niet bij.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

EK-kwalificatie

Stand Groepsfase Groep B EK-kwalificatie 2024 Germany

Europa

Team
GS
W
G
V
DV-DT
DS
Pt.
1
Frankrijk
8
7
1
0
29-3
+26
22
2
Nederland
8
6
0
2
17-7
+10
18
3
Griekenland
8
4
1
3
14-8
+6
13
4
Ierland
8
2
0
6
9-10
-1
6
5
Gibraltar
8
0
0
8
0-41
-41
0
* Actueel tot en met 19 apr. 2024
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.