Weghorst doet het ook buiten Duitsland: 'Toch schijtgevoel'

Wout Weghorst heeft donderdag andermaal van zich doen spreken voor VfL Wolfsburg. Toch hield de spits een kater over aan het Europa League-bezoek aan AA Gent.

Gent
Gent
2 - 2
VfL Wolfsburg

Weghorst is met zijn goals en assists een van de belangrijke pijlers onder het succes van VfL Wolfsburg, dat dit seizoen in geen enkele competitie heeft verloren. Donderdag tegen AA Gent onderstreepte hij zijn status. De spits had al binnen drie minuten zijn naam op het scorebord staan. Op aangeven van Marcel Tisserand tikte hij de bal bij de tweede paal van dichtbij binnen.

Ondanks zijn treffer keek Weghorst met een ontevreden gevoel terug op de wedstrijd. 'We hebben in de tweede helft niet meer goed gespeeld. Het was niet zuiver, we hebben de zege weggegeven. Dat geeft me een schijtgevoel.'

Want Wolfsburg vergooide een 0-2 voorsprong. Roman Yaremchuk was met twee treffers, waarvan de laatste diep in blessuretijd, was de held van Gent.