Weerzien met Tadic lonkt voor Twente, ook AZ kent mogelijke opponent

Reacties

Mochten AZ en FC Twente erin slagen af te rekenen met respectievelijk Santa Coloma en FC Riga, dan weten zij wie te kloppen in de play-offs om de groepsfase van de Conference League in te gaan.

Weerzien met Tadic lonkt voor Twente, ook AZ kent mogelijke opponent

AZ zou het op gaan nemen tegen FC Arouca (Portugal) of SK Brann (Noorwegen), terwijl FC Twente af zou reizen naar Turkije of Slovenië voor confrontaties met Fenerbahçe of NK Maribor. Daarmee wacht voor de Tukkers mogelijk een weerzien met Dusan Tadic, die onlangs Ajax inruilde voor de Turkse club. Ook oud-Feyenoorder Sebastian Szymanski speelt sinds deze zomer in Istanboel.

Bij Arouca is Oriol Busquets speelachtig. Hij kwam in het seizoen 2019/20 uit voor FC Twente. Bij NK Maribor is voormalig FC Eindhoven-speler Menno Bergsen reservedoelmann en is Marko Kolar (oud-FC Emmen) een van de aanvallers. De bekendste speler in de selectie is Josip Ilicic, die zijn sporen verdiende in de Serie A bij Atalanta Bergamo, Fiorentina en Palermo.

De play-offs van de Conference League worden net als die van de Europa League afgewerkt op donderdag 24 en 31 augustus.

Twente overleefde al een tweeluik met het Zweedse Hammarby. Na een 1-0 zege in Enschede volgde een 1-1 gelijkspel in Stockholm. Sem Steijn was het goudhaantje door in beide wedstrijden te scoren.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.