'We willen de beste speler ter wereld niet voor niets laten gaan'

Reacties

Voorzitter Nasser Al-Khelaïfi van Paris Saint-Germain spreekt duidelijke taal als het over Kylian Mbappé gaat. De Fransman mag onder geen omstandigheid transfervrij vertrekken uit Parijs. Wil Mbappé blijven, dan moet hij bijtekenen.

'We willen de beste speler ter wereld niet voor niets laten gaan'
© Pro Shots

De toekomst van Mbappé kwam ter sprake op de presentatie van trainer Luis Enrique. De geruchten rond de Fransman worden steeds steviger, maar duidelijkheid is er nog niet. 'Onze positie is helder: wij willen niet dat hij in 2024 transfervrij vertrekt. Als Kylian wil blijven, willen wij dat ook. Maar dan moet hij wel een nieuw contract tekenen. We willen de beste speler ter wereld niet voor niets laten gaan. Dat is onmogelijk', zegt Al-Khelaïfi.

In Spaanse media lekte al uit dat Real Madrid een nieuwe poging voor Mbappé wil wagen. Onduidelijk is of de club bereid is nu een afkoopsom op tafel te leggen, of dat de Madrilenen tot volgend jaar zomer wachten, als Mbappé transfervrij is.

Al-Khelaïfi rekent erop dat Luis Enrique een selectie mét Mbappé krijgt. 'Luis Enrique heeft het geweldig gedaan en dat hij ons team versterkt is geweldig. Daar wil ik profijt van hebben.' De Spanjaard tekende woensdagmiddag een contract tot de zomer van 2025 bij PSG.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.