Mikautadze reageert op geruchten over vermeend akkoord met nieuwe club

Reacties

Georges Mikautadze heeft de berichtgeving over een vermeend akkoord met AS Monaco dinsdagavond zelf ontkracht. Via Instagram ontkende de bij Ajax geflopte aanvaller dat hij al een keuze heeft gemaakt.

Mikautadze reageert op geruchten over vermeend akkoord met nieuwe club
© Pro Shots

Mikautadze speelde zich met een sterke tweede seizoenshelft voor FC Metz in de kijker bij diverse clubs uit de Ligue 1 en lijkt een transfer te gaan maken nu hij de degradatie van Metz in de play-offs tegen Saint-Étienne niet kon voorkomen. In aanloop naar die uiteindelijk fatale barrageduels had de Franse club de optie tot koop op de van Ajax gehuurde aanvaller al wel gelicht.

Dat Mikautadze komend seizoen in de Ligue 2 uitkomt, lijkt gezien de interesse van clubs als Olympique Lyon en AS Monaco uitgesloten. Volgens L'Équipe had de 23-jarige aanvaller zelfs al een akkoord bereikt met Monaco, maar daar is volgens de Georgische EK-ganger niets van waar. 'Ik heb de keuze over mijn toekomstige club nog niet gemaakt, ik hou jullie op de hoogte', klinkt het op Instagram. 

Met een uitgebreide video nam Mikautadze alvast wel afscheid van de supporters van Metz, waar hij door het leven gaat als Roi Georges. Het zegt alles over zijn status als publiekslieveling. Sinds zijn terugkeer in het oosten van Frankrijk scoorde Mikautadze twaalf keer, mede dankzij een sterke serie waarin hij zes keer op rij scoorde. Een terugkeer bij Ajax was geen optie.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Meer G. Mikautadze
Meer over G. Mikautadze
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.