Ward-Prowse kan jacht op Premier League-record Beckham hervatten

Reacties

James Ward-Prowse vervolgt zijn loopbaan bij West Ham United. De vrijetrappenkoning maakt de overstap van het gedegradeerde Southampton naar de Conference League-winnaar.

Ward-Prowse kan jacht op Premier League-record Beckham hervatten
© Pro Shots

De 28-jarige Ward-Prowse kan door zijn transfer naar Londen de jacht op het vrijetrappenrecord van David Beckham hervatten. De huidige eigenaar van Inter Miami wist in de Premier League achttien keer raak te schieten uit een vrije trap. Ward-Prowse, elfvoudig international, staat op zeventien competitietreffers uit een vrije trap. Zijn laatste noteerde de Engelsman op 18 februari 2023 in de verrassende zege van Southampton bij Chelsea.

Ward-Prowse, die zijn gehele loopbaan het shirt van Southampton om zijn schouders droeg, kost The Hammers naar verluidt 35 miljoen euro. Na Valentino Livramento is het vertrek van Ward-Prowse de tweede grote uitgaande transfer van The Saints deze zomer.

West Ham United haalde voor het middenveld eerder Edson Álvarez binnen. De Mexicaan kwam over van Ajax. David Moyes hoopt verder op de komst van Harry Maguire voor zijn defensie: Manchester United heeft een bod van West Ham geaccepteerd. De speler zelf heeft echter nog niet zijn jawoord gegeven.

Eerder schreven we op VI PRO al over James Ward-Prowse: 

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.