Wapengekletter duurt voort: Raiola slaat venijnig terug naar Solskjaer

Reacties

Mino Raiola heeft zich op venijnige wijze tot Manchester United-manager Ole Gunnar Solskjaer gericht. De belangenbehartiger reageerde daarmee op woorden van de Noorse coach, die op zijn beurt weer op Raiola had gereageerd. En Paul Pogba is hoofdrolspeler in de publiekelijk uitgevochten vete.

Wapengekletter duurt voort: Raiola slaat venijnig terug naar Solskjaer

Raiola had onlangs laten vallen dat een terugkeer naar de Serie A voor Pogba niet uitgesloten is. De Franse middenvelder heeft bij United nog een contract tot medio 2021, maar zijn vorige werkgever Juventus wordt al tijden genoemd als een mogelijke nieuwe bestemming. Raiola had aangegeven vanwege de goede band van Pogba met De Oude Dame dat niet uit te sluiten, maar na het EK de balans te willen opmaken.

Solskjaer reageerde boos op de flirt. 'Ik heb ook niet met Paul om tafel gezeten om hem te vertellen wat zijn zaakwaarnemer moet zeggen, maar Paul is onze speler. Niet Mino's.'

Die woorden zorgden weer voor een boze reactie bij Raiola. Op zijn social media reageerde hij (zie onderaan). 'Paul is niet van mij en ook niet van Solskjaer. Het is ook in Groot-Brittannië al tijden niet meer mogelijk eigenaar van een ander mens te zijn. Ik hoop niet dat Solskjaer wil suggereren dat Pogba zijn gevangene is...', aldus Raiola, die die laatste zin in kapitalen kracht bijzette.

Vervolgens verwijst Raiola naar een eerder onderhoud tussen Solskjaer en Pogba, zonder daar direct op in te gaan. Bovendien benadrukt hij dat hij mag zeggen wat hij wil, om vervolgens op vinnige wijze verder gaan. 'Ik denk dat Solskjaer gefrustreerd is vanwege andere zaken en nu het een en ander door elkaar haalt. Hij heeft volgens mij wel andere zaken om zich druk over te maken, althans dat zou ik doen', aldus Raiola, die daarmee duidelijk verwijst naar de sportieve sores van de Noor. Ook dit seizoen presteert United immers weer tegenvallend.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer P. Pogba
Meer over P. Pogba
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.