Waarom Slot nog een twinkeling in zijn ogen heeft voor de laatste loodjes

Reacties

De honger van Feyenoord-trainer Arne Slot is nog niet gestild na het kampioenschap. Hij grapte dat dit pas kwam nadat hij werd ingelicht over wat er nog te behalen valt voor de Rotterdammers.

Waarom Slot nog een twinkeling in zijn ogen heeft voor de laatste loodjes
© Pro Shots
Feyenoord
Feyenoord
3 - 0
Go Ahead Eagles
Go Ahead Eagles

Op de persconferentie in De Kuip grapte Slot dat toen hij van het veld ging, hij het allemaal wel prima vond voor de rest van het seizoen. 'Maar er was iemand die tegen mij zei dat 85 punten een record zou zijn voor Feyenoord', blikte hij terug op het moment dat de rust weer een beetje terugkeerde na het laatste fluitsignaal van de kampioenswedstrijd tegen Go Ahead Eagles.

'Toen ik dat hoorde, begon er iets te twinkelen in mijn ogen', ging Slot verder over dat record. 'Er is nog iets om voor te gaan.' Het puntenrecord inclusief het behalen van een kampioenschap staat voor Feyenoord op 83 punten, maar het algehele puntenrecord werd in 1973 op 85 gezet. Toen won Ajax echter de Eredivisie. Als Feyenoord de resterende duels wint, evenaart het dus het clubrecord. Genoeg voor Slot om nog twee weken alles te geven.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.