Waarom Saibari baalt dat de winterstop na Twente-thuis begint

ADVERTORIAL - PSV speelt vanavond zijn laatste wedstrijd van dit kalenderjaar in het toernooi om de KNVB beker tegen FC Twente. De Eindhovenaren willen zich na de ongeslagen eerste seizoenshelft en overwintering in de Champions League ook verzekeren van bekervoetbal. Blik vooruit en speel mee bij JACKS.NL! In deze preview speciaal aandacht voor Ismael Saibari.

Waarom Saibari baalt dat de winterstop na Twente-thuis begint
© Pro Shots
PSV
PSV
3 - 1
FC Twente
FC Twente

Saibari was het overgrote deel van de eerste seizoenshelft bankspeler onder Peter Bosz, maar heeft zich vanaf de uitwedstrijd tegen Feyenoord in de Eredivisie in de basis geknokt. De Marokkaan is de laatste weken dé speler waar het om draait in Eindhoven. Zo maakte hij de openingstreffer in De Kuip, werd hij man van de wedstrijd tegen Arsenal én had hij met zijn doelpunt en assist een groot aandeel in de met 0-4 gewonnen wedstrijd bij AZ.

Na vanavond gaat PSV de winterstop in en daar zal Saibari ergens wel van balen. De middenvelder heeft net een basisplaats te pakken, maar weet tegelijkertijd ook dat de concurrentie op zijn positie groot is. Hoewel spelen voor je land een eer is, komt het dus eigenlijk niet zo lekker uit dat de Afrika Cup eraan komt. De kans is groot dat Saibari met Marokko naartoe gaat en ook tot half februari zal blijven.

Saibari zal zich vanavond dan ook nog één keer willen laten zien aan Bosz met PSV, zodat hij ook na de Afrika Cup op een basisplaats kan rekenen. JACKS.NL speelt in op deze drang van Saibari. Voor één doelpunt in combinatie met een overwinning op Twente staat een odd van 2.80 bij de bookmaker. Deze is te spelen voor zowel nieuwe als bestaande spelers van 18 jaar en ouder.

Klik hier om de weddenschap rondom PSV en Saibari te spelen bij JACKS.NL!

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen.

Bekijk hier al onze video's