VVV wil nog minimaal drie aanwinsten presenteren

Reacties

Kersvers Eredivisionist VVV-Venlo kende een overvolle eerste trainingsdag van het nieuwe seizoen, maar is nog niet klaar op de transfermarkt.

VVV wil nog minimaal drie aanwinsten presenteren

VVV maakte maandag - op de dag van de eerste training - het ene bericht na het andere wereldkundig. Op spelersgebied werd bekendgemaakt dat Ralf Seuntjens en Moreno Rutten hun contract in Venlo hebben verlengd, waarna ook de huur van Tarik Tissoudali officieel naar buiten werd gebracht. VVV versterkte zich tot dusver ook nog met de boomlange doelman Lars Unnerstall (Fortuna Düsseldorf).

Eerder verlengde VVV al met Johnatan Opoku, Jerold Promes en Delano van Crooij. Maar daarmee zit het werk voor manager voetbal Stan Valckx er nog niet op. 'We willen er nog drie, maximaal vier spelers bij, maar we laten ons niet opjagen’, zegt hij tegen Voetbal International.

De club bereikte maandag ook een akkoord met trainer Maurice Steijn, die de Venlonaren in zijn derde seizoen overtuigend naar promotie gidste. De Hagenaar tekende bij voor een jaar en ligt nu ook nog tot 2019 vast. 'We zijn uitermate tevreden met Maurice', zegt Valck. 'De liefde komt van twee kanten. Het komt niet vaak voor dat een trainer vier jaar bij een club blijft, maar wij gaan ervan uit dat het er vijf zullen worden.'

Het nieuwe contract voor de VVV-trainer, pal voor een vermoedelijk zwaar seizoen, tekent het vertrouwen van de leiding. Valckx: 'Met het kleinste spelersbudget van de Eredivisie wordt het komend seizoen overleven, vanaf de eerste wedstrijd zal het alle hens aan dek zijn, maar wij willen de rust bewaren. Dit is een goede aanzet.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.