Seuntjens verlengt bij VVV vlak voor Eredivisie-avontuur

Reacties

Met een nieuw contract heeft Ralf Seuntjens bij VVV-Venlo de beloning gekregen voor zijn aandeel in de promotie naar de Eredivisie. De 28-jarige spits verlengde zijn contract met één jaar, tot medio 2019.

Seuntjens verlengt bij VVV vlak voor Eredivisie-avontuur

Seuntjens scoorde vorig seizoen vijftien keer in de Jupiler League en was ook nog eens goed voor dertien assists bij de kampioen van het tweede niveau. De aanvaller werd na het seizoen 2014/15 overgenomen van Telstar en scoorde sindsdien 45 keer in 79 wedstrijden voor de Limburgers.

Stan Valckx, de voetbalmanager van VVV, legt uit waarom Seuntjens juist komend seizoen belangrijk gaat zijn voor de promovendus. 'Ralf is iemand die uit het niets een doelpunt kan forceren. Juist die momenten zullen we in het nieuwe Eredivisie-seizoen hard nodig hebben', aldus Valckx op de clubsite.

VVV opent het seizoen op 12 augustus met een thuiswedstrijd tegen Sparta Rotterdam. Seuntjens staat te popelen. 'Samen met Moreno Rutten ben ik mij al een aantal dagen aan het voorbereiden op het nieuwe seizoen', laat hij weten. Ook Rutten heeft maandag zijn contract verlengd bij VVV, waar de vleugelverdediger annex middenvelder nu eveneens tot medio 2019 vastligt.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.