VVV bereikt akkoord met Le Havre over huur Tissoudali

Reacties

Tarik Tissoudali speelt ook komend seizoen op de Nederlandse velden. VVV-Venlo huurt de 24-jarige aanvaller van Le Havre, zoals VI eerder al meldde. Het afgelopen half jaar stalde de Franse club Tissoudali nog bij SC Cambuur.

VVV bereikt akkoord met Le Havre over huur Tissoudali

Tissoudali maakte met zeven doelpunten en een assist in de Jupiler League een prima indruk in Leeuwarden en dat was ook in Venlo opgevallen. VVV bevestigt zaterdagochtend dat met het Le Havre een akkoord heeft bereikt over de komst van de linksbuiten. Maandag worden de laatste details afgerond en verwelkomt de kampioen van de Jupiler League zijn aanwinst op de eerste training richting het nieuwe seizoen.

En dus zal Tissoudali nog even moeten wachten op zijn officiële debuut voor Le Havre. De Ligue 2-club trok de Amsterdammer vorig jaar aan na 22 treffers in 76 officiële wedstrijden voor Telstar. In zijn eerste half jaar in Frankrijk zat Tissoudali echter op de tribune, waardoor Cambuur zijn kans schoon zag. Nu is VVV zijn tijdelijke werkgever. De naar de Eredivisie gepromoveerde Venlonaren trokken eerder al doelman Lars Unnerstall aan.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.