VVV-Venlo wil meewerken aan vertrek drietal

Reacties

VVV-Venlo wil meewerken aan een vertrek van een aantal spelers dat dit seizoen nog maar weinig in actie kwam. Eén van hen is Tristan Dekker, voor wie SC Cambuur in de markt is.

VVV-Venlo wil meewerken aan vertrek drietal
© Pro Shots

De 21-jarige rechtsback zag op de slotdag van de vorige transferperiode zelf op het laatste moment af van een overgang naar Go Ahead Eagles. Sindsdien kwam hij achter de onomstreden Tobias Pachonik amper aan bod bij VVV. De Noord-Limburgse club zet in op een verhuur van de Hagenaar, die nog tot medio 2021 vastligt. Naast Cambuur zou nog een aantal andere clubs uit de Keuken Kampioen Divisie in Dekker een mogelijke versterking zien.

Damian van Bruggen (foto), eveneens vaker dan hem lief is bankzitter bij VVV, wordt ook met een aantal clubs van het tweede niveau in verband gebracht. Voor Van Bruggen bestaat ook Belgische interesse. De 23-jarige verdediger, die ook op het middenveld uit de voeten kan, mag De Koel eventueel definitief verlaten. De voormalig jeugdspeler van Ajax en PSV komt sinds medio 2017 uit voor VVV.

Samuel Scheimann (32) kwam pas een half jaar geleden naar de Venlose club, maar komt nu ook in aanmerking voor een tussentijds vertrek. De van Beitar Jerusalem overgekomen linksback, in Venlo tot nu toe acht keer ingezet, wil en mag elders op zoek gaan naar meer perspectief op speelminuten.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.