Vreven zwaar teleurgesteld in NAC: 'Comedy Capers'

Reacties

Stijn Vreven is zwaar teleurgesteld na de nederlaag van NAC Breda in de derby tegen Willem II zondagmiddag (1-2). De trainer noemt het duel een 'non-wedstrijd' van zijn ploeg.

Vreven zwaar teleurgesteld in NAC: 'Comedy Capers'

Vreven zag slechts één van zijn spelers het gewenste niveau halen in het Rat Verlegh Stadion. 'Ik vond het echt een non-wedstrijd van onze kant. Het hele team speelde ondermaats. Alleen onze rechtsachter (Fabian Sporkslede, red.) was van een goed niveau. Voor de rest was het zeer matig. Zeer teleurstellend. Op het moment dat we er moesten staan voor onze supporters hebben we het nagelaten. Dat is triest', aldus Vreven tegenover FOX Sports.

'Het is geen slechte wil', denkt Vreven. 'Als wij ons niveau niet halen, kunnen we ook verliezen van Willem II. Als je zo goals tegen krijgt, is het heel moeilijk om wedstrdijen te winnen. Het zijn pure individuele fouten. Als je onze goals ziet komt dat in het lijstje van comedy capers en dat is wel pijnlijk.'

Door de thuisnederlaag tegen rivaal Willem II moet NAC toch weer naar beneden kijken op de ranglijst. Nummer zestien Roda JC kan de Bredanaars zondagmiddag tot op één punt naderen. 'Ik heb vooraf al gezegd: de strijd is nog niet gestreden, we moeten tot op de laatste speeldag knokken voor lijfsbehoud. Wij moeten in de Eredivisie blijven. Anders heb ik gefaald en is er sowieso geen basis om verder te gaan', legde de Belg uit waarom er nog geen duidelijkheid over zijn toekomst is.

Robbemond
Collega Reinier Robbemond was een stuk vrolijker achteraf. 'Het was afwachten hoe we in zo'n wedstrijd zouden reageren op het verlies tegen Excelsior, wat onze goede reeks doorbrak. Dat hebben we goed gedaan. Onze eerste goal was snel en gelukkig, maar het deed wel wat met ons én met NAC', aldus de winnende trainer. 'Het was genieten van de intensiteit. Voor mij zat er alles in, heerlijk.'

'NAC - Willem II was jongens tegen mannen'
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.