Vorm ontvangt fraaie afscheidswoorden van Kane, Alli en Lloris

Reacties

Michel Vorm maakte maandag bekend een einde te maken aan zijn voetballoopbaan. De 37-jarige doelman ontving bij Ziggo Sport mooie woorden van voormalig teamgenoten.

Vorm ontvangt fraaie afscheidswoorden van Kane, Alli en Lloris
© Pro Shots

'Hoi Michel, ik hoop dat het goed gaat. Ik wil jou feliciteren met jouw geweldige loopbaan. Het is een genoegen om je te kennen, om samen te werken, spelen en trainen zoals wij gedaan hebben. Ik hoop dat we nog contact gaan houden met elkaar. En ik hoop dat het goed met je gaat, ik zie je snel', zo klonken de fraaie woorden van Harry Kane, die uiteraard bij Tottenham Hotspur samenspeelde met Vorm.

Ook Dele Alli had mooie woorden over voor zijn oud-ploeggenoot. 'Dit is geen afscheid omdat je weet dat ik van Amsterdam houd. Als ik advies nodig heb over belangrijke dingen in het leven ben jij een van de eerste personen die ik dan bel', zei de Spurs-speler.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

'Ik wil even zeggen wat een fantastische carrière je hebt gehad. Geweldige voetballer, geweldige keeper, en nog een beter persoon', zei Kyle Walker en Hugo Lloris vindt Vorm een topgozer: 'Ik wil je veel succes wensen met de volgende stap in jouw leven.'

Ook Edson Braafheid en Khalid Boulahrouz hadden een woordje klaar voor Vorm, die voor FC Den Bosch, FC Utrecht, Swansea City en Tottenham Hotspur speelde. Ook verdedigde Vorm vijf keer het doel van het Nederlands elftal.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.