Voorzitter Getafe verrast: '45 minuten geleden is Bale aangeboden'

Reacties

De toekomst van Gareth Bale blijft ongewis. De aanvaller staat voor een transfervrij vertrek bij Real Madrid en werd al met Cardiff City in verband gebracht, maar ook een langer verblijf in Spanje behoort tot de mogelijkheden. Voorzitter Ángel Torres van Getafe verklapt woensdagmiddag dat Bale is aangeboden bij zijn club.

Voorzitter Getafe verrast: '45 minuten geleden is Bale aangeboden'
© Pro Shots

Tijdens de presentatie van de nieuwe shirts voor volgend seizoen verrast Torres de aanwezigen door zich plots uit te spreken over Bale. '45 minuten geleden is Gareth Bale bij me aangeboden. Ik moet erover nadenken en erover spreken met de trainer (Quique Sánchez Flores, red.). Ik weet niet of Bale naar Getafe komt. We zullen de optie in overweging nemen', geeft hij aan.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Rond de interlands van Wales - woensdagavond wacht een wedstrijd tegen Oranje - wordt Bale volop gevraagd naar zijn toekomst. Hij gaf al aan vele aanbiedingen te hebben binnengekregen. Volgens de BBC is Cardiff City in ieder geval een van die opties. Voorzitter Mehmet Dalman zou al ingevlogen zijn om de onderhandelingen te voeren over een terugkeer van Bale naar zijn geboorteplaats.

Getafe kan de aanvaller in tegenstelling tot Cardiff City wel voetbal in een topcompetitie in het vooruitzicht stellen. De club eindigde vorig seizoen als vijftiende in La Liga, terwijl Cardiff City achttiende werd in het Championship. Met het oog op de eerste WK-deelname van Wales sinds 1958 is het voor Bale belangrijk om de komende maanden op topniveau te zijn.

Dat de club uit de voorstad van Madrid hoog inzet op de transfermarkt, blijkt ook uit een bezoek van Torres aan Valdebebas, het sportcomplex van Real. Dinsdag ging de voorzitter daar langs. 'Ik heb de gewoonte om langs te gaan bij Real Madrid en Atlético Madrid om te kijken of er iets te halen valt. Er zijn veel interessante namen gevallen', aldus Torres, die binnenkort ook spreekt met algemeen directeur Miguel Ángel Gil Marín van Atlético en deze zomer hoopt op 'meer dan zeven aanwinsten'.

Overigens reageerde de belangenbehartiger van Bale al snel op het verhaal uit Spanje, dat hij afdeed als onzin. Vervolgens kwam Getafe met een veelzeggende tweet. 

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.