Voorwaarden koopoptie Wijnaldum liggen op straat: Roma weet waar het aan toe is

Reacties

De aankondiging van de huurtransfer van Georginio naar Wijnaldum naar AS Roma lijkt niet lang meer op zich te laten wachten. De kans is aanzienlijk dat de koopoptie in het contract van de Oranje-international automatisch wordt geactiveerd.

Voorwaarden koopoptie Wijnaldum liggen op straat: Roma weet waar het aan toe is
© Pro Shots

AS Roma staat op het punt Wijnaldum te verlossen van zijn uitzichtloze situatie bij Paris Saint-Germain. Volgens l'Équipe neemt de Franse topclub komend seizoen veertig procent van het salaris van de Nederlander voor zijn rekening. Roma heeft de mogelijkheid om de huurovereenkomst vrijwillig om te zetten in een definitieve verbintenis. Dat zou de Romeinen acht miljoen euro kosten.

Komt Wijnaldum in meer dan de helft van alle Serie A-wedstrijden binnen de lijnen of plaatst Roma zich voor de Champions League, dan maakt de 31-jarige middenvelder hoe dan ook permanent de overstap naar de Italiaanse hoofdstad. In dat scenario krijgt Wijnaldum een tweejarig contract, dat loopt tot halverwege 2025.

Voorwaarden
Roma strijkt momenteel de laatste plooien glad om de komst van Wijnaldum mogelijk te maken. De club van trainer José Mourinho hoopt donderdag of vrijdag witte rook te kunnen brengen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.