Snel witte rook verwacht rond overgang van Wijnaldum naar Roma

Reacties

Georginio Wijnaldum lijkt heel snel de overstap te maken naar de Serie A. De middenvelder van Paris Saint-Germain is dicht bij een akkoord met AS Roma. Dat meldt La Gazzetta dello Sport.

Snel witte rook verwacht rond overgang van Wijnaldum naar Roma

Volgens de toonaangevende Italiaanse sportkrant kan de deal de komende uren al gecommuniceerd worden. Roma en trainer José Mourinho willen Wijnaldum dolgraag naar Italië halen, terwijl de speler ook enthousiast is over de transfer. Omdat de verhoudingen tussen de clubs ook goed zijn, lijkt het allemaal snel in kannen en kruiken te geraken.

Roma zou Wijnaldum in eerste instantie willen huren van de Parijzenaren. Enkel het duizelingwekkende salaris van de Oranje-international vormt nog een struikelblok. PSG moet van de Italianen meebetalen, terwijl Wijnaldum zelf ook moet inleveren. Dat lijkt de middenvelder graag te doen. Overigens zit er mogelijk ook nog een verplichte optie tot koop bij de deal, meldt het Italiaanse medium.

Wijnaldum zelf zou ook dolgraag met trainer José Mourinho willen werken. Nu de reserve-aanvoerder van Oranje de laatste keer niet werd opgeroepen voor de interlandperiode wil hij zijn plaats in het Nederlands elftal heroveren. Mourinho zou volgens de international de juiste man zijn om hem voor het WK in Qatar klaar te stomen.

Bekijk hier al onze video's
Meer Serie A
Meer over Serie A
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.