Voormalig Willem II'er Palacios stelt Barcelona teleur

Reacties

Diego Palacios vervolgt zijn carrière bij Los Angeles FC. De linksback leek na een prima seizoen bij Willem II op weg naar Barcelona B, maar Palacios heeft gekozen voor de club uit de MLS.

Voormalig Willem II'er Palacios stelt Barcelona teleur

Na zijn jaar in Tilburg maakte de twintigjarige Ecuadoriaan indruk op het WK Onder-20, waarna Barcelona een akkoord met hem bereikte. De Spaanse grootmacht zag in Palacios een uitstekende versterking voor het tweede elftal. Volgens Spaanse media bleef witte rook uit omdat zijn werkgever SD Aucas meer geld van Barça eiste toen een andere club aanklopte.

Vermoedelijk was die andere club Los Angeles FC, dat Palacios heeft vastgelegd. De koploper van de Western Conference van de MLS vermeldt niet de lengte van zijn verbintenis, maar is trots op Palacios' komst. 'Diego is een sterke, jonge speler, die de interesse heeft gewekt van enkele van de grootste clubs ter wereld. We zijn verheugd dat Diego heeft gekozen om zich in Los Angeles te ontwikkelen en de volgende stap in zijn carrière te zetten', aldus vice-voorzitter John Thorrington.

Palacios brak in het seizoen 2017/18 door bij SD Aucas op het hoogste niveau in Ecuador. Als huurling bij Willem II kwam hij tot 32 optredens en drie assists.

Bekijk hier al onze video's
Meer D. Palacios
Meer over D. Palacios
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.