'Transferchaos houdt Palacios voorlopig weg bij Barcelona'

Reacties

Voor ex-Willem II'er Diego Palacios lonkt al weken een droomtransfer naar Barcelona, maar inmiddels zijn de onderhandelingen uitgelopen op een complete chaos. Volgens El Mundo Deportivo wordt er vuil spel gespeeld.

'Transferchaos houdt Palacios voorlopig weg bij Barcelona'

De Ecuadoriaanse linksback speelde vorig seizoen voor Willem II, dat hem voor een jaartje had gehuurd van SD Aucas uit zijn vaderland. Palacios maakte indruk, ook op het zomerse WK Onder-20 met zijn land, wat hem op de radar bracht bij Barça. Die club ziet in hem een ideale versterking voor het tweede elftal, dat komend seizoen uitkomt op het derde niveau van Spanje.

In Spaanse media wordt al weken gesproken over een aanstaande deal, maar vooralsnog is er geen witte rook. El Mundo Deportivo meldt nu dat dat komt door Aucas-voorzitter Pablo Montufar. De transfer zou helemaal in kannen en kruiken zijn geweest, er lag een volledig akkoord met Palacios, totdat een nog onbekende club nóg meer geld op de linksback zou hebben geboden. Daarop zou Monutfar de stekker uit de deal hebben getrokken: hij wil nu ook van Barcelona meer geld zien.

De krant schrijf dat er koortsachtig overleg wordt gevoerd om in de komende uren alsnog een deal te bewerkstelligen. Eigenlijk zou hij vrijdag al in Spanje geland moeten zijn voor de medische keuring, Barcelona hoopt nu dat Palacios maandag alsnog aansluit.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.