'Voor alle partijen beter als er snel duidelijkheid komt over Toornstra'

Reacties

Jens Toornstra zit in zijn laatste contractjaar bij Feyenoord, maar gesprekken over het verlengen van de verbintenis zijn nog altijd niet gepland.

'Voor alle partijen beter als er snel duidelijkheid komt over Toornstra'
© Pro Shots

Toornstra's vertegenwoordigers van de Wasserman Group namen daartoe al contact op met Feyenoord. Tot nu toe schoof technisch directeur Frank Arnesen de gesprekken over verlenging van Toornstra's verbintenis steeds naar voren. Er is nog geen datum gepland.

Volgens Leegreg Fer van de Wasserman Group is het een opmerkelijke situatie. 'Jens is voor ons als begeleiders een voorbeeldprof en zo is hij ook bij Feyenoord. Goede jongen in een groep, altijd positief en als je zijn statistieken en data erop na slaat, staat-ie op alle lijstjes bovenaan als misschien wel de fitste voetballer van Feyenoord. Toen spelers vanwege corona salaris moesten inleveren, was Jens een van de eersten die over de brug kwamen en er geen probleem van maakten.'

'Dit toont aan wat hij voor Feyenoord overheeft en dat hij begrijpt wat de financiële situatie van de club is. Jens ervaart wel dat hij op de club wordt gerespecteerd voor wat hij als speler voor Feyenoord heeft betekend en nog steeds betekent. Dat respect zie je dan graag terug in contractverlenging, of tenminste een poging daartoe. Er is nog geen datum geprikt om in gesprek te gaan, maar de directie heeft wel aangegeven dat dit zal gebeuren. Het lijkt mij voor alle partijen een goede zaak dat op termijn duidelijkheid is over Jens' toekomst. We wachten het af.'

De 32-jarige Toornstra speelt al sinds het seizoen 2014/15 voor Feyenoord, waarmee hij twee keer de KNVB-beker, twee keer de Johan Cruijff Schaal en eenmaal de landstitel won.

Lees op VI PRO het volledige verhaal over en met Jens Toornstra.
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Feyenoord
Meer over Feyenoord
Meer J. Toornstra
Meer over J. Toornstra
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.