Vlogger met miljoenenpubliek helpt Hertha naar de kwartfinale van de beker

Reacties

Het zijn geen geweldige tijden bij Hertha BSC, maar deze week was er wel een lichtpuntje voor de ploeg uit de 2. Bundesliga. In een goedgevuld Olympiastadion plaatste Die Alte Dame zich voor de kwartfinale van de DFB-Pokal door de strafschoppen beter te nemen dan HSV. YouTube-ster Nader El-Jindaoui werd één van de helden van de avond.

Vlogger met miljoenenpubliek helpt Hertha naar de kwartfinale van de beker
© Pro Shots
Hertha BSC
Hertha BSC
ns
3 - 3
Hamburger SV
Hamburger SV
In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

El-Jindaoui (op de foto links) was ingevallen en scoorde zijn penalty. Omdat Hertha-doelman Tjark Ernst één inzet van de tegenstander uit het doel hield, en de andere vier Herthaner ook raak schoten, was het voldoende voor de overwinning. Het mooie aan El-Jindaoui is dat hij, als enige van de spelers op het veld, zijn grootste roem ervaart door iets anders dan voetbal.

Op YouTube heeft El-Jindaoui 1,75 miljoen volgers, die hij in de voorbije jaren heeft vergaard met het maken van komische video's, vaak met naast voor zichzelf ook een hoofdrol voor zijn eega. Op Instagram heeft hij twee miljoen volgers, op TikTok is hij zelfs de 2,5 miljoen gepasseerd. Pas later kwam het grote publiek erachter dat hij ook bovengemiddeld goed kon voetballen.

El-Jindaoui speelde hiervoor bij Berliner AK, op semiprofessioneel niveau, toen Hertha BSC hem haalde voor het tweede elftal. Meestal speelt hij daar, maar afgelopen weekend en woensdag dus ook werd hij bij de wedstrijdselectie van het eerste gehaald. Uiteraard levert zijn ontwikkeling als voetballer hem ook weer veel views op YouTube op.

{"title":"Nieuw bij TOTO? Ontvang 50x je inleg voor zege van PSV!","titleMobile":"Nieuw bij TOTO? Ontvang 50x je inleg voor zege van PSV!","odd":"50.00","url":"https://partner.toto.nl/C.ashx?btag=a_432b_305c_&affid=205&siteid=432&adid=305&c=","bookmaker":{"name":"Toto","id":5002,"lightIconUrl":"/dam/jcr:e7f305cf-dff6-4aeb-b07c-a92c6a2867c8/toto-2.svg","darkIconUrl":"/dam/jcr:e7f305cf-dff6-4aeb-b07c-a92c6a2867c8/toto-2.svg","iconSize":27},"image":"jcr:5e9d6612-8d73-4c52-9042-dc628c0ede1a","position":"2","type":"link","articleLink":"/nieuws/actie-jacks-tot-100x-je-inzet-voor-een-zege-van-feyenoord-of-psv","articleId":"dd0a2af1-c5c3-4a1a-aab8-c34875dc201d","text":"Wint PSV op bezoek bij SC Heerenveen? Bekijk de welkomstactie (24+) van TOTO.","textMobile":"Wint PSV op bezoek bij SC Heerenveen? Bekijk de welkomstactie (24+) van TOTO."}
Bekijk hier al onze video's
Meer Hertha BSC
Meer over Hertha BSC
Meer DFB Pokal
Meer over DFB Pokal
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.