Vitória Guimarães pronkt met stunt-transfer van 'koning' Quaresma

Reacties

Hij is bijna 37 jaar, maar weet van geen ophouden: Ricardo Quaresma heeft een contract ondertekend bij Vitória Guimarães. De club kondigt de verrassende komst van de aanvaller aan met een schitterend filmpje, waarop hij op een wit paard zijn toekomst tegemoet rijdt.

Vitória Guimarães pronkt met stunt-transfer van 'koning' Quaresma
© Pro Shots

Quaresma doorliep de jeugdopleiding van Sporting Portugal, waar hij aan het begin van deze eeuw ook doorbrak in het eerste elftal. Vervolgens maakte hij een rondreis langs (top)clubs als Barcelona, FC Porto, Internazionale en Chelsea. De laatste jaren speelde hij voor Besiktas (twee periodes), Al-Ahli, wederom FC Porto en tot voor kort Kasimpasa. Voor de Portugese nationale ploeg speelde hij tachtig interlands, hij werd in 2016 Europees kampioen met zijn land.

Nu gaat Quaresma (bekend van zijn voorliefde voor buitenkantje rechts) dus aan de slag bij de ploeg die vorig seizoen als zevende eindigde in de Primeira Liga. Eerder legde Vitória ook al keeper Bruno Varela (ex-Ajax) vast. Om de verrassende komst van de routinier aan te kondigen, publiceerde de club een bijzonder gelikt filmpje op social media. Hoewel hij op 26 september alweer 37 jaar wordt, heeft hij een contract voor twee seizoenen ondertekend, met een optie voor nóg een jaar.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.