Vitesse spreekt van bittere realiteit in kerstboodschap

Reacties

'Bezorgdheid. Frustratie. Een stroom aan emoties.' Zo begint Vitesse zijn kerstboodschap aan de fans. De huidige hekkensluiter van de Eredivisie heeft zijn hoop op een beter jaar uitgesproken.

Vitesse spreekt van bittere realiteit in kerstboodschap
© Pro Shots

Vitesse richtte zich op social media tot de fans op eerste kerstdag. 'Waar het voor ons een turbulent jaar was, moet dat voor jou als supporter helemaal intens zijn geweest. Van de bekerwinst en Europees voetbal naar als hekkensluiter de winterstop in. Dat had niemand voor mogelijk gehouden, maar het is bittere realiteit.'

De nummer achttien van de Eredivisie ziet dat er nog steeds veel steun is. 'Volle uitvakken, veel publiek in GelreDome en voor het eerst sinds jaren richting de 10 duizend seizoenkaarthouders. De betrokkenheid is enorm. Via deze weg willen we jou als supporter ontzettend bedanken voor je onvoorwaardelijke steun aan het geel-zwart. We werken keihard aan betere tijden waarin we samen hopelijk eer successen kunnen gaan vieren. Die weg is lang en kent zeker de nodige hobbels, maar samen moet het lukken', sluit de Arnhemse club hoopvol af.'

Vitesse sloot 2023 in ieder geval met een goed gevoel af, want in de tweede ronde van de TOTO KNVB-beker werd met 1-0 gewonnen van SC Heerenveen. In de achtste finale staat Vitesse tegenover de amateurs van AFC. Voor de bekerwedstrijd tegen de Friezen ging Vitesse echter pijnlijk onderuit tegen het gepromoveerde Almere City FC (0-5). Vitesse staat net als FC Volendam op elf punten na zestien duels.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.