KNVB nodigt Vitesse en potentiële eigenaar uit voor overleg

Reacties

Coley Parry van de Common Group wil graag de nieuwe eigenaar van Vitesse worden, maar het is lang wachten op groen licht van de KNVB. Mogelijk komt er in het nieuwe jaar snel duidelijkheid, club en zakenman zijn namelijk uitgenodigd door de KNVB.

KNVB nodigt Vitesse en potentiële eigenaar uit voor overleg
© Pro Shots

Dit meldt Vitesse in een kerstboodschap aan zijn fans. 'De licentiecommissie van de KNVB heeft Vitesse en Parry half januari uitgenodigd voor een overleg. Dat is voor het eerst in het hele overnameproces en geeft houvast. In januari lijken alle onderzoeken nu bij elkaar te gaan komen. We willen duidelijkheid en vooral door.'

Al in september 2022 stapte Parry naar voren om eigenaar te worden van Vitesse, maar de KNVB keurde de overname nog niet goed. De licentiecommissie van de bond is streng en wil bijvoorbeeld de details van de financiële stromen weten die richting Vitesse zouden vloeien bij een overname. Vooralsnog heeft de KNVB geen akkoord gegeven, dit leverde diverse financiële problemen op voor de club die momenteel hekkensluiter van de Eredivisie is.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.