Vitesse ook tegen nummer acht van Kroatië onderuit

Reacties

Vitesse heeft vrijdag ook de tweede wedstrijd van de voorbereiding verloren. Na AEK Athene won ook Lokomotiva Zagreb van de ploeg van trainer Thomas Letsch: 1-3. Vitesse kwam nog wel op voorsprong tegen de nummer acht van het afgelopen seizoen in Kroatië.

Vitesse ook tegen nummer acht van Kroatië onderuit
© Pro Shots

Bij Vitesse startten onder anderen Loïs Openda, Julian Von Moos en Matus Bero. Het elftal werd aangevuld met jeugdspelers als Espen van Ee en Gyan de Regt. Oussama Tannane en Riechedly Bazoer ontbraken door blessures. In de rust wisselde Letsch negen keer. De stand was toen 1-2 in het voordeel van de bezoekers. Voor Vitesse gad Von Moos na 34 minuten voor de 1-0 gezorgd.

Lokomotiva Zagreb kwam op 1-2 door goals van Roko Simic en Enis Cokaj. Zij stonden met Justin de Haas op het veld. De verdediger werd afgelopen seizoen al door PSV verhuurd en maakte deze zomer de definitieve overstap naar de club uit Kroatië. Na rust incasseerde Vitesse via Raul Florucz de 1-3.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Meer Vitesse
Meer over Vitesse
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.