Vitesse haalt met Hendriks veelzijdige linkspoot in huis

Reacties

Vitesse heeft FC Utrecht definitief afgetroefd in de strijd om Ramon Hendriks. De 22-jarige verdediger komt op huurbasis over van Feyenoord.

Vitesse haalt met Hendriks veelzijdige linkspoot in huis
© Pro Shots

'Achterin waren wij nog altijd op zoek naar een veelzijdige linkspoot. Met Ramon hebben wij die weten te vinden', reageert technisch directeur Benjamin Schmedes in een persbericht. 'Ramon is snel, sterk in de opbouw en bovenal een goede mandekker. Wij zijn erg blij met zijn komst.'

'Ik ben honderd procent fit en ik heb zin om een volledig seizoen te knallen bij deze mooie club', aldus de verdediger zelf. 'Vanaf het eerste moment is er goed contact met Vitesse. De club wilde mij erg graag hebben en kwam met een helder en persoonlijk plan. Daar spreekt enorm veel vertrouwen uit. Ik ga alles geven voor het geel en zwart.'

Hendriks speelde eerder op uitleenbasis voor NAC Breda en FC Utrecht. Door een kruisbandblessure kwam hij in de Domstad slechts tot vier optredens.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.