Vierdubbel goed nieuws voor Ten Hag richting return tegen Sevilla

Reacties

Marcus Rashford heeft woensdag zijn gezicht weer laten zien op het trainingsveld van Manchester United. De trainingssessie verliep dusdanig goed, dat Rashford ook is opgenomen in de wedstrijdselectie voor het duel met Sevilla. En er was meer goed nieuws voor manager Erik ten Hag richting de return van donderdagavond in de kwartfinale van de Europa League.

Vierdubbel goed nieuws voor Ten Hag richting return tegen Sevilla
© Pro Shots
Sevilla
Sevilla
3 - 0
Manchester United
Manchester United

Rashford ontbrak vorige week nog tijdens het heenduel op Old Trafford (2-2), doordat hij een spierblessure overhield aan het competitieduel met Everton. Ten Hag moest zijn clubtopscorer vervolgens ook missen in de uitwedstrijd tegen Nottingham Forest (0-2). In beide duels was de weer fitte Anthony Martial de vervanger van de 25-jarige aanvaller.

Met de return tegen Sevilla en de halve finale in het FA Cup-toernooi tegen Brighton & Hove Albion (zondag) in aantocht, is de terugkeer van Rashford een opsteker voor Ten Hag. De Engelse international scoorde dit seizoen al 27 keer in alle competities en is daarmee verreweg de belangrijkste bron van doelpunten voor United.

Er was nog meer goed nieuws voor Ten Hag, want ook Luke Shaw keert terug in de selectie. De Engelse linksback, die ook centraal achterin kan spelen, stond de laatste drie duels aan de kant. In de wetenschap dat het seizoen voor Lisandro Martínez erop zit en dat Harry Maguire geschorst is tegen Brighton, kan Ten Hag een fitte Shaw goed gebruiken.

Daarnaast zijn Tyrell Malacia en Marcel Sabitzer ook weer van de partij. De Nederlandse linksback was de afgelopen weken basisspeler, maar moest het competitieduel met Nottingham Forest aan zich voorbij laten gaan. Sabitzer haakte tijdens de warming-up voor die wedstrijd af en moest zich uit voorzorg laten vervangen door Christian Eriksen. Met vier frisse krachten kan Ten Hag de tweede wedstrijd tegen Sevilla met wat extra vertrouwen tegemoet gaan.

Bekijk hier al onze video's
Meer Manchester United
Meer over Manchester United
Meer M. Rashford
Meer over M. Rashford
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.