VI Podcasts gaan het theater in

Reacties

De podcasts van Voetbal International gaan binnenkort hun tweede seizoen in. De officiële aftrap van een nieuw voetbaljaar vindt plaats met een speciale uitzending in het theater.

VI Podcasts gaan het theater in

De drie clubpodcasts, van Ajax (Pak Schaal Podcast), PSV (Skiete Willy Podcast) en Feyenoord (Dick Voormekaar Podcast), zijn in het eerste seizoen qua luistercijfers flink gegroeid. Wekelijks nemen de podcastduo’s Freek Jansen en Arco Gnocchi (Ajax), Marco Timmer en Björn van der Doelen (PSV) en Martijn Krabbendam en Michel van Egmond (Feyenoord) alle hoofd- en bijzaken door bij hun club.

De podcasts zullen in het theater voor een avondvullend programma zorgen, met onder meer gasten en muziek, waarbij er ook een interactie met het publiek zal zijn.

Op 31 augustus vindt in Eindhoven de Skiete Willy Podcast: Live plaats, zes dagen later op 6 september is de beurt in Amsterdam aan de Pak Schaal Podcast: Live, waarna een week later op 13 september de Dick Voormekaar Podcast: Live in Rotterdam wordt gehouden.

De kaartverkoop is gestart. Via onderstaande links is het mogelijk om tickets te bestellen voor de Podcastavond in het theater:

PSV, Skiete Willy Podcast: Live

Ajax, Pak Schaal Podcast: Live

Feyenoord, Dickvoormekaar Podcast: Live

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.