Vervolg succesreeks Sevilla door twee goals Negredo

Sevilla heeft voor de zevende keer op rij een thuisoverwinning geboekt in de Spaanse Primera División. In Estadio Ramón Sánches Pizjuan won de ploeg van trainer Unai Emery in de slotfase met 2-1 van Athletic de Bilbao.

Vervolg succesreeks Sevilla door twee goals Negredo

Al vroeg in de wedstrijd nam de thuisploeg de leiding door een treffer van Alvaro Negredo. Slechts vier minuten stonden er op de klok toen de clubtopscorer met een fraaie kopbal de eerste treffer van de avond zou aantekenen.

De 27-jarige aanvoerder zou vlak voor tijd met zijn tweede treffer de wedstrijd beslissen, nadat rechtsachter Carlos Gurpegi tien minuten na de rust de stand gelijk had getrokken. Negredo staat dit seizoen op zestien treffers in de competitie.

Sevilla, waar de Nederlander Hedwiges Maduro de hele wedstrijd op de reservebank zat en Fernando Navarro de rode kaart kreeg na 74 minuten, bezet na dertig speelronden de tiende plaats met 41 punten. Athletic de Bilbao, waar Aymeric Laporte vlak voor tijd zijn tweede gele kaart ontving, staat met zes punten minder op plaats veertien.

Alle gebruikte foto's op VI.nl zijn afkomstig van VI Images.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen