Verraste Vincent Janssen gaat trouwplannen niet wijzigen voor Oranje

Reacties
Verraste Vincent Janssen gaat trouwplannen niet wijzigen voor Oranje
© Instagram Vincent Janssen
In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je in deze rubriek.

Zoals voor ongeveer iedereen in de voetbalwereld kwam de plek in de voorselectie van het Nederlands elftal ook voor Vincent Janssen als een verrassing. Anders had de 27-jarige spits van Monterrey zijn bruiloft niet gepland op 4 juni, een dag na België - Nederland.

Oranje speelt op vrijdag 3 juni de eerste wedstrijd in de Nations League tegen De Rode Duivels. Als Janssen ook bij de definitieve selectie zit, zal hij die wedstrijd aan zich voorbij moeten gaan. De voormalig spits van AZ, Tottenham Hotspur en Fenerbahçe kan binnen 24 uur immers niet aanwezig zijn in Brussel en in Amerika, waar hij in het huwelijksbootje stapt.

'Zijn bruiloft gaat zeker door. Hij is al een jaar bezig om dat allemaal goed te organiseren', laat zijn moeder en voormalig topzwemster Annemarie Verstappen weten aan De Telegraaf. 'Hij vond het wel een enorme verrassing dat hij weer voor Oranje is geselecteerd. Maar het is nog maar de voorselectie, dus er is nog geen reden om je al ergens druk over te maken.'

Op vrijdag 27 mei zal Van Gaal bekendmaken of Janssen ook in de definitieve selectie van het Nederlands elftal zit. Is dat inderdaad het geval, dan kan de zeventienvoudig international na vijf jaar zijn rentree maken in Oranje. Zijn laatste interland was die tegen Zweden op 10 oktober 2017. Of het in juni van een rentree komt valt te bezien, maar in ieder geval niet tegen België.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Programma Oranje in juni


Vr 3 jun. 2022

Wo 8 jun. 2022

Za 11 jun. 2022

Di 14 jun. 2022

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.