Vermoedelijke opstelling PSV: Veerman lijkt klaar voor basisplaats

Reacties

Afgaande op de laatste training van dinsdagavond lijkt Joey Veerman woensdagavond te kunnen starten bij PSV. Het was in de aanloop naar de return in de achtste finale van de Champions League tegen Borussia Dortmund onzeker of de Volendammer op tijd fit zou zijn.

Vermoedelijke opstelling PSV: Veerman lijkt klaar voor basisplaats
© Pro Shots
Borussia Dortmund
Borussia Dortmund
2 - 0
PSV
PSV

Het was dinsdag ook onderwerp van gesprek tijdens de persconferentie. Trainer Peter Bosz wilde de aandacht voor de spelmaker niet te groot maken en stelde dat als Veerman niet kan meedoen dat hij dan een ander opstelt en dat PSV heeft bewezen dat het wedstrijden zonder Veerman, maar ook zonder Ismael Saïbari en Noa Lang, ook goed kan spelen. Tegen Feyenoord en Go Ahead Eagles was Mauro Júnior de vervanger van Veerman.

'Joey kan gewoon heel goed voetballen', zei Guus Til, toen hem werd gevraagd wat het doet met de dynamiek als de Volendammer wel meedoet. 'Maar dat kunnen we allemaal, zoals de trainer al zei. Ik denk dat bij ons heel goed duidelijk is wie welke rol heeft binnen het team en wie welke kwaliteiten heeft. We zijn daar per speler op ingespeeld', aldus Til, die bij afwezigheid van Saibari zelf ook op een basisplaats mag hopen in Dortmund.

Bekijk hier al onze video's
Meer J. Veerman
Meer over J. Veerman
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.