PSV neemt Veerman mee naar Dortmund, Saibari blijft thuis

Reacties

Joey Veerman reist met PSV mee naar Duitsland voor de return in de achtste finale van de Champions League. Het is nog onduidelijk of de 25-jarige middenvelder ook daadwerkelijk in actie kan komen voor de Eindhovenaren.

PSV neemt Veerman mee naar Dortmund, Saibari blijft thuis
© Pro Shots
Borussia Dortmund
Borussia Dortmund
2 - 0
PSV
PSV

Veerman ontbrak de afgelopen twee competitieduels bij PSV door fysieke klachten, maar trainer Peter Bosz blijft hoop houden op een rentree van de Volendammer. Tijdens de laatste training in Dortmund zal moeten blijken of de zesvoudig international aan de aftrap kan verschijnen.

Ook rondom de inzetbaarheid van Ismael Saibari waren vraagtekens. Voor de Marokkaanse international komt het duel van woensdagavond te vroeg. De 23-jarige middenvelder kwam in de wedstrijd tegen Dortmund (1-1 gelijkspel) van drie weken geleden voor het laatst in actie.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Selectie PSV

Doel: Walter Benítez, Joël Drommel, Boy Waterman.

Verdediging: Jordan Teze, Armando Obispo, André Ramalho, Olivier Boscagli, Sergiño Dest, Patrick van Aanholt, Armel Bella-Kotchap, Shurandy Sambo, Mauro Júnior.

Middenveld: Guus Til, Joey Veerman, Malik Tillman, Isaac Babadi, Tygo Land, Richard Ledezma, Jerdy Schouten.

Aanval: Luuk de Jong, Hirving Lozano, Johan Bakayoko, Ricardo Pepi.

Bekijk hier al onze video's
Meer J. Veerman
Meer over J. Veerman
Meer Saibari
Meer over Saibari
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.