Vermeer toch niet op tijd fit, fraaie reeks Vilhena ten einde

Reacties

Feyenoord moet het zondagmiddag in de uitwedstrijd tegen Vitesse stellen zonder Kenneth Vermeer en Tonny Vilhena. De doelman en de middenvelder van de Rotterdammers ontbreken vanwege blessures.

Vermeer toch niet op tijd fit, fraaie reeks Vilhena ten einde
Vitesse
Vitesse
1 - 1
Feyenoord
Feyenoord

Vermeer wordt in Arnhem vervangen door Joris Delle. De Franse doelman begon het seizoen als derde keeper, maar mocht vorige week door de voetblessure van Justin Bijlow al opdraven als invaller toen Vermeer vlak voor rust geblesseerd uitviel tegen FC Emmen (4-0).

De afwezigheid van Vilhena resulteert in een basisplaats voor Orkun Kökçü, die daarmee dus de voorkeur krijgt boven Yassin Ayoub. Voor Vilhena komt een einde een indrukwekkende reeks. De 24-jarige middenvelder stond dit seizoen alle competitieduels tot nu toe in de basis.

De blessures van Vermeer en Vilhena, die zijn 200ste Eredivisie-duel zou gaan spelen, zijn mogelijk ook slecht nieuws voor het Nederlands elftal. De twee Feyenoorders zaten eerder deze week in de voorselectie. Komende vrijdag maakt Ronald Koeman zijn definitieve keurkorps bekend.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.