Van Bronckhorst heeft geruststellend nieuws over Vermeer

Reacties

Feyenoord hoeft het waarschijnlijk niet lang te stellen zonder Kenneth Vermeer. Trainer Giovanni van Bronckhorst heeft goede hoop dat de 33-jarige doelman zondag in het uitduel met Vitesse weer onder de lat kan staan.

Van Bronckhorst heeft geruststellend nieuws over Vermeer

Vermeer was in de eerste seizoenshelft nog tweede keus achter Justin Bijlow, maar keept weer wekelijks in De Kuip sinds de 21-jarige Bijlow een voetblessure opliep. Afgelopen zondag moest Vermeer de strijd echter staken in de thuiswedstrijd tegen FC Emmen wegens een liesblessure, die hij opliep bij een botsing met Sven Braken.

Van Bronckhorst zegt dinsdag op het clubkanaal dat de blessure van Vermeer, die zondag werd vervangen door derde doelman Joris Delle, meevalt. 'We hebben goede hoop dat hij zondag weer kan keepen. Als het goed is kan hij eind van de week weer aansluiten. Hij zal dan deze week wel zijn stappen moeten maken.'

Voor Vermeer zelf is het het positief nieuws met het oog op een mogelijke rentree in Oranje. De vijfvoudig international werd na zijn puike optreden in de topper tegen PSV (1-1) genoemd als kandidaat voor de eerstvolgende selectie van bondscoach Ronald Koeman. Vermeer werd in juni 2016 voor het laatst opgeroepen.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

'Alleen Robin van Persie is de reden om nog naar Feyenoord te gaan'
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.