Verlossing Griezmann nabij: akkoord Atlético en Barça aanstaande

Reacties

De onwenselijke situatie voor Antoine Griezmann is mogelijk op korte termijn voorbij. Barcelona en Atlético Madrid zijn hard op weg naar een akkoord.

Verlossing Griezmann nabij: akkoord Atlético en Barça aanstaande
© Pro Shots

Griezmann is slachtoffer van een conflict, waarin hij zelf geen partij is. De Franse aanvaller komt steeds minder dan een half uur binnen de lijnen bij Atlético, dat daarmee wil voorkomen dat een clausule in de huurovereenkomst met Barcelona wordt geactiveerd. De Rojiblancos ontberen het geld om de vastgelegde afkoopsom van veertig miljoen euro te betalen.

Barcelona heeft een andere voorstelling van zaken en had aangekondigd een rechtsgang te overwegen. Die rechtszaak lijkt nu van de baan. Volgens L'Équipe hebben Barcelona en Atlético Madrid elkaar gevonden in een akkoord, dat nog voor de interlandperiode kan worden bezegeld. De afgesproken afkoopsom zou daarbij zijn verlaagd tot 25 miljoen euro.

Het akkoord zou mede zijn ontstaan onder druk van Diego Simeone. De trainer van Atlético Madrid wilde gewoon een beroep kunnen doen op Griezmann en zal dat kunnen doen met de nieuwe afspraken.

Spelersprofiel

A. Griezmann


Geboortedatum:
21 maart 1991
Leeftijd:
33
Geboorteplaats:
Mâcon
Nationaliteit
Frankrijk
Lengte:
1,76 m
Gewicht:
73 kg
Huidige club:
Atlético Madrid
Bekijk hier al onze video's
Meer Atlético Madrid
Meer over Atlético Madrid
Meer Barcelona
Meer over Barcelona
Meer A. Griezmann
Meer over A. Griezmann
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.