Verhuur Obispo alleen optie voor PSV bij aanblijven Isimat

Reacties

Armando Obispo weet nog niet of hij in de komende dagen op huurbasis mag vertrekken bij PSV. De landskampioen laat die beslissing afhangen van de toekomst van Nicolas Isimat-Mirin.

Verhuur Obispo alleen optie voor PSV bij aanblijven Isimat

De negentienjarige Obispo staat in de belangstelling van de halve Eredivisie. Bij PSV lijkt er voor de linksbenige centrumverdediger weinig uitzicht te zijn op speelminuten, waardoor een verhuur een relevantie optie lijkt. PSV wil Obispo echter alleen verhuren wanneer Nicolas Isimat-Mirin in Eindhoven blijft.

Isimat-Mirin is zijn basisplaats dit seizoen kwijtgeraakt aan Nick Viergever. De Fransman staat dan ook open voor een vertrek bij PSV en zag in een eerder stadium een transfer naar Besiktas op het laatste moment afketsen. Mogelijk dat het in de komende dagen alsnog tot een transfer komt. Als dat zo is, mag Obispo niet vertrekken.

PSV haalde deze zomer met Viergever en Trent Sainsbury twee nieuwe, centrale verdedigers. De club staat op het punt om Derrick Luckassen met optie tot koop te verhuren aan Hertha BSC.

PSV nog niet uitgewinkeld: 'Middenvelder a la Van Ginkel en extra back'
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.