PSV legt 'buitenkans' Sainsbury vast met oog op mutaties

Reacties

PSV heeft zich definitief versterkt met Trent Sainsbury. De verdediger heeft dinsdag zijn handtekening gezet onder een contract tot medio 2021 in Eindhoven.

PSV legt 'buitenkans' Sainsbury vast met oog op mutaties

De 26-jarige Sainsbury komt transfervrij over van Jiangsu Suning en werkte bij de Australische nationale ploeg al samen met PSV-trainer Mark van Bommel. In Nederland is de centrale verdediger bovendien bekend van zijn tijd bij PEC Zwolle, waar hij tussen 2014 en 2016 speelde.

Momenteel heeft PSV met Nicolas Isimat-Mirin, Derrick Luckassen, Nick Viergever, Daniel Schwaab en Armando Obispo al vijf andere centrale verdedigers onder contract staan. Toch besloot de club met Sainsbury een zesde optie in huis te halen.

'Trent is een verdediger die we al toen hij nog bij PEC Zwolle speelde interessant vonden. Het is inmiddels een speler met behoorlijk wat internationale ervaring. Onder andere op het WK heeft hij laten zien dat hij zich uitstekend heeft ontwikkeld. Dat we hem nu transfervrij kunnen halen zien we als een buitenkans. Er wachten ons mogelijk nog wat mutaties in de verdediging. Daar hebben we nu al op geanticipeerd', reageert interim technisch manager John de Jong.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.