Australisch international Sainsbury lijkt op weg naar PSV

Reacties

Australische media melden dat PSV bezig is om Trent Sainsbury vast te leggen. De centrale verdediger heeft zijn contract laten ontbinden bij het Chinese Jiangsu Suning.

Australisch international Sainsbury lijkt op weg naar PSV

Sainsbury werd de afgelopen seizoenen verhuurd aan Internazionale en het Zwitserse Grasshoppers en maakte recent geen deel meer uit van de eerste selectie van de Chinese club. Uit een statement van de spelersvakbond PFA (Professional Footballers Australia) blijkt dat Sainsbury daarom met succes zijn contract heeft laten ontbinden in China. 

Als PSV er in slaagt om de centrale verdediger vast te leggen dan wordt hij herenigd met coach Mark van Bommel. Beiden werkten afgelopen zomer samen op het WK in Rusland toen Van Bommel als assistent deel uitmaakte van de technische staf van Australië.

Trent Sainsbury speelde alle drie de WK-duels van Australië mee tot de laatste minuut. Een overgang naar een Nederlandse club zou voor Sainsbury ook weinig aanpassing betekenen. De 26-jarige Australiër kwam van 2014 tot 2016 uit voor PEC Zwolle.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.