Luckassen-transfer bijna afgerond, rol Ramselaar niet uitgespeeld bij PSV

Reacties

PSV gaat ervan uit dat de transfer van Derrick Luckassen naar Hertha BSC snel wordt afgerond. De 23-jarige verdediger zal een jaar worden verhuurd aan de Bundesliga-club, die ook een optie tot koop heeft bedongen. Over precies een week sluit in zowel Duitsland als Nederland de transfermarkt.

Luckassen-transfer bijna afgerond, rol Ramselaar niet uitgespeeld bij PSV

Luckassen maakte een jaar geleden de overstap van AZ naar PSV. In Eindhoven kon hij nimmer uitgroeien tot een vaste waarde. Negen keer kreeg hij afgelopen seizoen in de Eredivisie een basisplaats. Met de komst van onder anderen Trent Sainsbury zijn de kansen op speeltijd verder afgenomen.

Ramselaar
PSV staat niet open voor een vertrek van Bart Ramselaar, zo maakte hoofdtrainer Mark van Bommel vrijdag duidelijk. De middenvelder behoorde dinsdag in het duel met BATE Borisov (2-3 winst) in de play-offs voor de Champions League niet tot de selectie van de Eindhovenaren.

Van Bommel maakte duidelijk dat de 'rol van Ramselaar niet is uitgespeeld.' 'In Europa mag je ook maar achttien spelers op het wedstrijdformulier zetten, anders had je die discussie niet gehad.'

'In de scorende talenten zie je de hand van Van Bommel bij PSV'
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.