Verheydt op weg naar de uitgang bij ADO Den Haag

Reacties

ADO Den Haag gaat het nieuwe seizoen waarschijnlijk in zonder Thomas Verheydt. De spits is onderhandeling met een club uit Turkije. Om welke club het gaat, is nog niet bekend, maar over een aantal dagen moet er meer duidelijk zijn.

Verheydt op weg naar de uitgang bij ADO Den Haag
© Pro Shots

ADO geeft Verheydt alle ruimte om de transfer naar zijn mogelijke nieuwe club af te ronden. Om die reden is hij dan ook niet aanwezig als de club maandagmiddag de eerste training van het nieuwe seizoen afwerkt. Mocht de transfer geen doorgang vinden, dan sluit Verheydt weer aan bij de selectie van hoofdtrainer Darije Kalezic, die vorige week werd aangesteld.

Verheydt stond vorig seizoen ook in de belangstelling van buitenlandse clubs, maar besloot toen te blijven. Tijdens het seizoen wilde hij weer weg, vanwege de onrust rond ADO. Hij maakte toen een statement met Ricardo Kishna.

Het aantrekken van Verheydt bleek een schot in de roos van ADO. Nadat de spits in de Keuken Kampioen Divisie twintig goals voor Almere City had gemaakt, schoot hij er het jaar daarop maar liefst dertig in voor ADO. Vorig seizoen was Verheydt goed voor veertien doelpunten.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Meer T. Verheydt
Meer over T. Verheydt
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.