'Vergeten' Riedewald telt de dagen af tot nieuwe kans op transfermarkt

Reacties

Jaïro Riedewald kan ongetwijfeld niet wachten tot het januari is en de transfermarkt weer opengaat. De verdediger is bij Crystal Palace nog altijd niet van het dode spoor afgekomen.

'Vergeten' Riedewald telt de dagen af tot nieuwe kans op transfermarkt
© Pro Shots

Riedewald (23) kwam in het afgelopen seizoen al in geen enkele Premier League-wedstrijd in actie en moest het toen doen met drie bekerpotjes, in de toernooien om de League Cup en FA Cup. SC Paderborn probeerde in de slotfase van de zomerse transferperiode van die situatie te profiteren en de Nederlander naar Duitsland te halen. De promovendus kreeg het echter niet voor elkaar om de deal op tijd af te ronden.

Riedewald bleef dus bij Palace en zag de bui toen vast al hangen. De voormalig Ajacied weet immers heel goed dat hij niet in de plannen van Roy Hodgson voorkomt. Riedewald deed dit seizoen nog in geen een competitiewedstrijd mee en mocht vooralsnog alleen opdraven in het League Cup-duel met Colchester United. Palace werd toen na strafschoppen uitgeschakeld (4-5). Een volgende League Cup-wedstrijd zit er dus ook al niet in voor Riedewald. 

Beloftenploeg
Voor de interlandperiode zat Riedewald zowaar weer eens bij de wedstrijdselectie, voor het competitieduel met Chelsea. Een invalbeurt was hem niet gegeven en afgelopen zaterdag stond Riedewald voor de thuiswedstrijd tegen Liverpool weer eens niet op het wedstrijdformulier. Maandagmiddag maakte hij maar wat broodnodige speelminuten bij de beloften. Riedewald deed de gehele wedstrijd mee in de 4-2 overwinning op Millwall.

Als liefhebber zal Riedewald blij zijn geweest met het potje op een afgelegen veld met nauwelijks supporters langs de lijn, maar dit is toch niet waar de linkspoot op dit moment in zijn loopbaan wil zijn. De winterse transfermarkt nadert en Riedewald telt de dagen. Welke club geeft de drievoudig Oranje-international de kans om zijn carrière weer op de rails te krijgen?

Spelersprofiel

J. Riedewald


Geboortedatum:
9 september 1996
Leeftijd:
27
Geboorteplaats:
Haarlem
Nationaliteit
Nederland
Lengte:
1,82 m
Gewicht:
79 kg
Huidige club:
Crystal Palace
Huidige club:
Crystal Palace Under 23
Bekijk hier al onze video's
Meer J. Riedewald
Meer over J. Riedewald
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.