Verbouwing van stadion Heracles Almelo weer vertraagd

Reacties

Heracles Almelo heeft nog geen begin kunnen maken met de eerste fase van de renovatie van het Polman Stadion.

Verbouwing van stadion Heracles Almelo weer vertraagd

De club wilde direct na de competitie de modernisering in gang zetten van het hoofdgebouw, waarin kleedkamers en kantoorruimten zijn gevestigd. Over een jaar staat de tweede fase gepland, waarbij een tweede tribunering de capaciteit van het stadion moet opkrikken naar 13.500 zitplaatsen.

De plannen hebben echter vertraging opgelopen doordat projectontwikkelaar Urban Interest de contracten met de Stichting Stadion Heracles Almelo en de bouwcombinatie nog altijd niet heeft ondertekend. Urban Interest wil eerst nadere afspraken maken met de gemeente over de herontwikkeling van de binnenstad, waarbij het bedrijf ook is betrokken.

'Het stadion is en blijft een moeilijk dossier', verzucht directeur Nico-Jan Hoogma van Heracles Almelo over het zoveelste uitstel. 'Ik verwacht dat deze vertraging enkele weken zal duren. Veel langer kán ook niet, want dan komt de volgende fase, de daadwerkelijke uitbouw, in de knel. Als club vinden we deze gang van zaken zeer storend.'

Heb jij een voorspellende gave en ken jij de afloop van het WK in Brazilië? Doe dan nu mee aan de VI WK-poule en win fraaie prijzen.
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.