Verandering van status lonkt voor De Ligt

Reacties

Matthijs de Ligt kan zich opmaken voor het terugkrijgen van de status van basiskracht. Trainer Maurizio Sarri vreest voor een zware blessure van Merih Demiral, de concurrent van de Oranje-international.

Verandering van status lonkt voor De Ligt
© Pro Shots

De Ligt had de laatste weken genoegen moeten nemen met de bank, al dan niet vanwege (kleine) blessures. Zondag tegen AS Roma was dat ook het geval. In de negentiende minuut maakte hij zijn entree als vervanger van Demiral, die ongelukkig terecht was gekomen en per brancard van het veld ging.

Naar alle waarschijnlijkheid krijgt De Ligt door het leed van zijn concurrent zijn basisplaats weer terug. De ernst van de blessure doet vermoeden dat Demiral voorlopig aan de kant staat. 'We weten maandag pas meer, maar we hebben het idee dat het een serieuze blessure is', zei Sarri na de 2-1 zege op Roma.

De blessure van Demiral betekent ook dat Daniele Rugani niet meer weg mag. Hij was vanwege een gebrek aan perspectieven beschikbaar gekomen voor een wintertransfer, maar wordt nu in Turijn gehouden.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer M. de Ligt
Meer over M. de Ligt
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.