Veelbesproken Rai Vloet vindt nieuw onderdak

Reacties

Rai Vloet heeft een nieuwe club gevonden. De aanvallende middenvelder, die door Heracles Almelo was geschorst, heeft zijn handtekening gezet onder een contract bij FC Astana uit Kazachtan.

Veelbesproken Rai Vloet vindt nieuw onderdak
© FC Astana

'Ik ben erg blij om hier te zijn en om deel uit te maken van FC Astana. Ik ben pas gisteren (donderdag, red.) gearriveerd. Ik heb al wel gezien dat het een erg mooie stad is. Ik kijk ernaar uit om hier te spelen', aldus Vloet, die ook nog met een speciale boodschap voor de fans komt: 'Ik hoop jullie allemaal snel in het stadion te zien. Ik ga mijn best doen om jullie gelukkig te maken.'

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

De 26-jarige Vloet werd in januari, na zijn betrokkenheid in november bij een noodlottig verkeersongeluk, geschorst door Heracles. Ook maakte algemeen directeur Rob Toussaint bekend dat Vloet nooit meer het shirt van de Heraclieden zal dragen.

Na het auto-ongeluk vertelde Vloet dat hij twee glazen alcohol had gedronken en 130 kilometer per uur reed, toen hij botste op de gezinsauto, waarbij een jongetje van vier om het leven kwam. Later kwam Heracles erachter dat Vloet bijna tweeënhalf keer zoveel had gedronken; bovendien zou hij ruim 200 km/uur hebben gereden.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.